Mød Troldtekt til 3daysofdesign i København

Danmarks hovedstad danner 12.-14. juni ramme om 3daysofdesign. Den internationalt anerkendte designfestival byder på events og udstillinger for brancheprofessionelle og andre med passion for design. Oplev Troldtekt ved flere arrangementer rundt omkring i København.

21.05.2024

København er endnu engang klar til tre dage med fuldt fokus på kreativitet, ikonisk design og innovative materialer – i år under det fælles tema ’Dare to dream’.

3daysofdesign foregår 12.-14. juni 2024 – i byens showrooms, butikker, på gader, i gallerier og på andre spændende kulturlokationer, som står for et bredt spektrum af events.

Som udgangspunkt er åbningstiderne for alle events klokken 10:00-18:00 alle tre dage, men der vil også være aftenevents.

Du kan opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger ved flere af designfestivalens events:

  • Udstilling i design hub i Kongernes Lapidarium
  • TRANSCENDENCE-udstilling på Refshaleøen
  • Åbent showroom hos Troldtekt i Vestergade
  • Et lukket arrangement for internationale arkitekter.

Design hub i Kongernes Lapidarium

Mellem lapidariets kongelige skulpturer udstiller Troldtekt sammen med andre leverandører af interiørprodukter. I Kongernes Lapidarium på Slotsholmen tæller den faste udstilling mere end 350 kongelige skulpturer fra 1500- til 1700-tallet. Under 3daysofdesign bliver de – med respekt for historien – suppleret af nyere designprodukter.

I Troldtekts del af udstillingen kan du opleve god akustik og karakterfuldt design på helt nye måder. Her er der bygget videre på den skulpturelle tankegang med forskellige installationer af Troldtekt akustikplader fra serien af designløsninger, der står placeret som enkeltmoduler. Dertil kan du som gæst betragte udstillingen fra en siddeplads af rødgran, som er en af råvarerne i Troldtekt akustikplader.

Design hub i Kongernes Lapidarium på Slotsholmen holder åbent for alle kl. 10-18.

 

TRANSCENDENCE-udstilling på Refshaleøen

Udstillingen TRANSCENDENCE foregår i en af Refshaleøens industrihaller, som tidligere blev brugt til at producere skibsmotorer. I udstillingen vil der være fokus på materialer og bæredygtighed, og den ellers rå hal bliver fyldt op med både nye og genbrugte materialer.

Formålet er at få de besøgende til at dykke dybere ned i deres opfattelse af materialer og få en ny forståelse for de genstande, vi skaber og forbruger.

Større og mindre virksomheder samt forskere, designere og håndværkere vil alle deltage i udstillingen. De har det til fælles, at de ønsker at påvirke fremstilling, distribution og levetid af design. Troldtekt er en af udstillerne, og vi deltager med vores akustikplader baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM™. Pladerne i natur (samt enkelte plader i rødlige farver) er stablet som ’korthuse’ i personhøjde.

Udstillingen TRANSCENDENCE holder åbent alle dage kl. 10-18, dog kl. 10-15 d. 14. juni. Læs mere om udstillingen her.

Åbent hus i Troldtekts showroom

I hjertet af København – i vores showroom i Vestergade – kan du opleve Troldtekt akustikløsninger i forskellige design og farver. Showroomet ligger i et charmerende baghus, hvor du kan få masse af inspiration til at designe stilfulde rum med god akustik.

Blandt akustikløsningerne i showroomet er hele Troldtekt designserien, herunder for eksempel den populære Troldtekt line med rektangulære spor i overfladen og Troldtekt v-line med diskrete v-spor.

Showroomet i Vestergade 20C holder åbent for alle under 3daysofdesign kl. 10-17.

Kontakt projektkonsulent Ulla Lehmann på ulc@troldtekt.dk, hvis du vil høre mere.

 

Inspirationstur for arkitekter

Under 3daysofdesign inviterer Troldtekt grupper af tyske, norske og svenske arkitekter på en tur rundt i de københavnske gader til udvalgte designarrangementer.

Turen byder på en kombination af dansk design, god akustik og gastronomi. Her kommer de deltagende arkitekter blandt andet omkring designudstillingen i Kongernes Lapidarium, showroom og rooftop-bar hos Fredericia Furniture samt besøg i Troldtekts showroom.

Derudover vil der være gastronomi og god akustik med blandt andet frokost hos Restaurant MARK og middag i Christiansborgs Restaurant Tårnet. Begge steder er med Troldtekt akustikløsninger.

Turen er forbeholdt arkitekter, der har tilmeldt sig på forhånd.

Læs også