I sommer bød vi hos Troldtekt velkommen til vores første døve kollega. Patrick Mikkelsen begyndte i jobtræning i produktionen, og i september 2018 blev forløbet byttet ud med en fast fuldtidsstilling. På trods af sin manglende hørelse indgår Patrick på lige fod med sine øvrige kolleger.

Læs mere

Troldtekt A/S har netop åbnet en ny produktionslinje ved siden af den eksisterende i den danske by Troldhede.

Læs mere

Troldtekt lancerer i foråret 2019 en ny designlinje til dig, der ønsker at give lofter og vægge i arkitekturen et eksklusivt udtryk. Allerede nu kan du se flere eksempler på de nye design, som gør det muligt at skabe dine egne skalerbare mønstre og rytmer i dine projekter.

Læs mere

Troldtekt contrast – eksklusiv boligakustik er shortlistet til Danish Design Award i kategorien Feel good.

Læs mere

Troldtekt A/S fordobler nu produktionen af akustikplader med en ny, energieffektiv produktionslinje, som åbner ved siden af den eksisterende i Troldhede. Finansminister Kristian Jensen og borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune Hans Østergaard indvier fabrikken officielt mandag den 25. februar.

Læs mere

1. marts 2019 åbner Architectum – Storkøbenhavns nye inspirationshus inden for byggeriet. Her kan besøgende opleve en fast Troldtekt stand. Troldtekt åbner desuden nyt showroom i Aarhus.

Læs mere

Troldtekt A/S fejrer uddelingen af de nordiske Michelin-stjerner i Aarhus med en guide til restauranter, hvor der er god akustik på menuen.

Læs mere

Troldtekts veldokumenterede fokus på bæredygtigt byggeri var meget synligt på den netop afholdte messe BAU 2019 i München. På BAU-messen, der er verdens førende inden for arkitektur og materialer, deltog Troldtekt som kooperationspartner med DGNB – det tyske selskab for bæredygtigt byggeri.

Læs mere

København topper rejseguiden Lonely Planets liste over byer, der er et besøg værd i 2019. Et højt gastronomisk niveau og spændende arkitektur hører med til begrundelsen. I et nyt tema med interviews og reportager har Troldtekt A/S fokus på netop de to elementer i Danmarks hovedstad.

Læs mere

Den 14.-19. januar afholdes BAU 2019 i München - verdens førende messe for arkitektur, materialer og systemer. Troldtekt deltager som ”DGNB Kooperationspartner” på stand C2.303.

Læs mere