Event: Oplev nyt showroom efter åbningen af Stockholm Furniture Fair

Nu kan du opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger, monteret i Studio B3 – Stockholms største showroom inden for møbler, belysning og byggematerialer. Tag med til aftenevent i showroomet 7. februar, og kombinér med et besøg på designmessen Stockholm Furniture Fair.

27.01.2023

Hos Studio B3 i hjertet af Stockholm kan du finde bred inspiration til dine byggeprojekter, da intet mindre end 34 forskellige virksomheder har produkter udstillet. Troldtekt er iblandt – og har nu udvidet sin udstilling til et helt mødelokale, der dermed fungerer som showroom for Troldtekt akustikløsninger.

Troldtekt AB indvier det nye kombinerede showroom og mødelokale i forbindelse med et event i Studio B3, tirsdag den 7. februar. Eventet er åbent fra kl. 18.00 til 22.00 – og dermed placeret i umiddelbar forlængelse af åbningsdagen for den store designmesse Stockholm Furniture Fair.

Også på messen kan du opleve de karakterfulde akustikløsninger på Troldtekts stand. 

Læs mere om Troldtekt på Stockholm Furniture Fair

God akustik og godt til ganen

Eventet i Studio B3 7 er åbent for alle. Der bliver serveret et let måltid mad og noget godt i glasset. Derudover vil en dj spille, og der er flere barer at forsyne sig i undervejs.

I anledning af åbningen vil du også kunne få en snak med projektkonsulenter fra Troldtekt.

I showroomet kan du som arkitekt, designer eller entreprenør se et udvalg af Troldtekts forskellige design – og opleve den gode akustik med egne ører. Blandt de udstillede designløsninger er:

Åbent alle hverdage

Studio B3’s normale åbningstid er mandag til fredag fra 9.00 til 16.30. Under Stockholm Design Week er åbningstiden udvidet til kl. 17.00 alle dage, og torsdag den 9. februar er der desuden aftenåbent til kl. 21. Også denne aften vil en konsulent fra Troldtekt stå klar til en snak i showroomet.  

Bemærk, at showroomet hos Studio B3 på almindelige hverdage ikke vil være bemandet af medarbejdere fra Troldtekt, men du er velkommen til at kontakte os for at booke en aftale.

Praktisk info: Event i Studio B3

  • Tidspunkt: februar kl. 18.00-22.00
  • Adresse: Studio B3, Barnhusgatan 3, 111 23 Stockholm
  • Der bliver serveret suppe og brød samt vin og øl. Eventet byder på DJ og flere barer at forsyne sig i
  • Der kræves ingen tilmelding – du møder blot op.