Troldtekt i paneldebat om nøglen til succes i Tyskland

Troldtekt er i panelet under en debat ved Dansk-Tysk Handelskammers årlige prisuddeling 9. november. Her giver Jesper Kvist, Business Development Manager hos Troldtekt, sit bud på nøglen til succes i handel og relationer mellem de to lande.  

01.11.2023

Hvad er nøglen til succes, når det kommer til gode erhvervsrelationer mellem Danmark og Tyskland?

Det er emnet for aftenens paneldebat i forbindelse med årets uddeling af de Dansk-Tyske Erhvervspriser, som finder sted 9. november hos Kosmopol i København. Dansk-Tysk Handelskammer står bag prisuddelingen, hvor Troldtekt deltager i paneldebatten.

Som vanligt kårer handelskammeret to vindere af priserne German Company of the Year og Danish Company of the Year 2023. Hæderen går til to virksomheder, som hver især har ydet et særligt bidrag til det dansk-tyske erhvervsliv i det forgangne år.

 

Foto: Direktør hos Dansk-Tysk Handelskammer, Reiner Perau, overrækker prisen ’Danish Company of the Year 2020' til tidligere adm. direktør hos Troldtekt, Peer Leth.

To priser for tysk succes

I 2020 vandt Troldtekt A/S den prestigefulde pris som Danish Company of the Year – for en succesfuld entré på det tyske marked med udgangspunkt i en bæredygtighedsstrategi. Prisen blev efterfulgt af eksportprisen HRH Crown Prince Frederik International Business Award, som i 2022 gik til datterselskabet Troldtekt GmbH.

Nu er Troldtekt så inviteret tilbage til uddelingen af de Dansk-Tyske erhvervspriser. Her vil Business Development Manager Jesper Kvist tage plads i panelet og fortælle om nogle af de resultater, der udløste de to priser til Troldtekt.  

De øvrige paneldeltagere er:

  • Jens Stratmann, CEO hos Lidl Denmark (vinder af German Company of the Year 2020)
  • Sebastian Lundholm Petersen, Managing Director hos Drees & Sommer Nordic (vinder af German Company of the Year 2021)
  • Jannek Uldal Christesen, Senior Director, Products & Projects, Grundfos (Vinder af Danish Comapny of the Year 2012)

Læs mere om program og tilmelding til prisuddelingen

 

Foto: HKH Kronprins Frederik overrækker prisen 'HRH Crown Prince Frederik International Business Award 2022' til Jesper Kvist,  Business Development Manager, og Tina Kristensen, Bæredygtigheds- og kommunikationschef hos Troldtekt.