Oplev Troldtekt ved UK Construction Week i London

Troldtekt udstiller som en del af Kingspans stand ved UK Construction Week, som finder sted 2.-4. maj i ExCeL (London). Du kan både opleve Troldtekt akustikløsninger og høre vores pointer om materialesundhed til et af fagmessens seminarer.

27.04.2023

For første gang kan du møde Troldtekt på UK Construction Week i London, som over tre dage samler arkitekter, entreprenører og andre af byggeriets fagfolk. Messen er åben 2., 3. og 4. maj i udstillings- og konferencecentret ExCeL, som ligger i Docklands-området.

Troldtekt udstiller som en del af Kingspans stand på messen. På stand B452 kan du få en snak med vores nye Country Manager i UK & Ireland, Steve Mansell, og høre mere om Troldtekt akustikplader til lofter og vægge. Oplev også en elegant vægcollage med akustikplader i designvarianten Troldtekt rhombe.

De danskproducerede Troldtekt akustikplader består af træ fra certificerede skove (FSC®C115450 og PEFC™) og cement. Pladerne i både natur og standardfarver har opnået guldcertificering efter designkonceptet Cradle to Cradle.

Hør om trivsel og indeklima i bygninger

Under UK Construction Week kan du – ud over at besøge standene fra flere hundrede udstillere – deltage i faglige seminarer.  

Troldtekts bæredygtigheds- og kommunikationschef, Tina Snedker Kristensen, er en af oplægsholderne ved seminaret ’Wellbeing of buildings and occupants’, som er en del af messens Sustainability Hub. Her vil hun blandt andet tale om Troldtekts strategiske arbejde med materialesundhed, som er en af Cradle to Cradle certificeringens fem kategorier.

Seminaret finder sted tirsdag den 2. maj kl. 13.15-14.00.

Se hele messens seminarprogram her.

FAKTA: UK Construction Week

  • UK Construction Week (UKCW) er Storbritanniens største event inden for byggeriet. 

  • UKCW finder sted to gange om året, i London og Birmingham. I 2023 er London-udgaven 2.-4. maj, mens messen i Birmingham er 3.-5. oktober.

  • I alt forventes cirka 45.000 byggeprofessionelle at deltage ved fagmesserne.

  • UK Construction Week har vundet flere priser – blandt andet som ’Best Trade Show’.

Britiske referencer med Troldtekt