Theodora Hus

Lige ved Elefantporten ligger Theodora Hus, som har taget navn efter Carlsberg-grundlæggerens datter og er et byggeri for både boliger og erhverv.

God akustik på arbejdspladsen med akustiklofter fra Troldtekt

Byggeriet i røde tegl ligger centralt i den historiske Carlsbergbyen og forbinder hovedfærdselsåren med flere bagvedliggende pladser. Arkitektfirmaet Adept har fint indpasset byggeriet i forhold til skala og materialer og ladet sig inspirere af historiske bygningers detaljer. Ud til Ny Carlsberg Vej ligger Alexanders Bistro, men de har også servering på modsatte side – til Ottilia Jacobsens Plads. Ved denne plads udsprang den oprindelige kilde fra Valby Bakke, og kilden er nu omdannet til en installation med et vandtæppe. Fra denne plads, hvor også restaurant Studio CPH ligger, løber kilden under Paulas Passage, som fører ned til den store plads, kaldet Bryggerens Plads.

Afslappet indretning

Med adresse i Paulas Passage ligger virksomheden BPI (Business Partnering Institute), som også mærker terrænspringet indenfor. Fra indgangsniveauet må man nogle få trin op til kontorområdet. BPI er en virksomhed, der beskæftiger sig med rådgivning omkring økonomi, ledelse og analyse. Firmaet ligger i et hjørne-lejemål og får derfor meget dagslys fra flere sider. Dog har de et indeliggende mødelokale med ”New Yorker” glasparti, som er velegnet til møder på storskærm.

I hele BPI’s kontor har man valgt Troldtekt akustiklofter i grå natur, som giver en sammenhæng i kontorets niveauer og rum. Loftet har næsten samme farve som de synlige installationer, der også løber i loftet. Troldtekt er et produkt, som passer ind i den rå indretning, og som giver en behagelig akustik, om man sidder på kontorpladsen, ved frokostbordet eller ved bordfodboldspillet.