Massive investeringer i fabrikken har gjort produktionen af Troldtekt akustikplader mere energieffektiv. Forbruget per produceret kvadratmeter akustikplade er på to år faldet med cirka 20 procent. Det viser tal i vores CSR-rapport for 2019.

Læs mere

Bæredygtigt byggeri er i fremmarch, men store mængder skadelige stoffer i byggematerialer slipper igennem til nye og renoverede bygninger. I et nyt online tema fra Troldtekt A/S kommer førende eksperter med deres syn på materialesundhed og indeklima – og mulige løsninger på udfordringerne.

Læs mere

Konferencegæsterne har udpeget det smukt beliggende hotel som prisvinder. I de eksklusive lokaler sikrer Troldtekt® ventilation god akustik og frisk luft.

Læs mere

Messe- og indretningsfirmaet Ambientes rå, eksklusive firmadomicil har vundet Nohrcons pris som Årets kontorbyggeri 2020. Fagjuryen fremhæver blandt andet det tidløse, funktionelle og stemningsfulde ved bygningen, hvor hele administrationen er med Troldtekt akustikplader.

Læs mere

Boligejere, håndværkere og andre boliginteresserede kan nu opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger på byggeudstillingen HUSET Middelfart.

Læs mere

Hos Troldtekt opretholder vi produktion og leverancer af akustikplader! Vi tager kontakt og informerer straks de berørte parter, hvis der skulle ske ændringer i forsyningssituationen.

Læs mere

Designserien fra Troldtekt A/S er kandidat til at vinde den anerkendte materialePREIS, som hylder de bedste materialer. Du kan nu stemme på din favorit i en online afstemning.

Læs mere

Alle Troldtekt akustikplader er nu certificeret efter en af de to førende standarder for ansvarlig skovdrift. Alt træ er PEFC-certificeret, og en del er også FSC-certificeret. Der er dermed frit valg mellem standarderne, når du køber Troldtekt.

Læs mere

12 priser bliver uddelt, når SDG Tech Awards finder sted i september. Troldtekt A/S er nomineret i kategorien ’Architecture’ for det systematiske arbejde med verdensmål og Cradle to Cradle

Læs mere

Hele serien af nye Troldtekt® designløsninger er blandt finalisterne ved årets uddeling af Danmarks nationale designpris.

Læs mere

DGNB-certificerede boliger med sunde materialer. Mørke lofter som ny tendens. En perlerække af danske hjem, hvor æstetik og akustik spiller sammen. Det er emnerne i et nyt online tema, hvor Troldtekt A/S – med indspark fra relevante eksperter – sætter spot på arkitektur i private hjem.

Læs mere

Troldtekt A/S har fået Sven-Eric Nilsson som nyt bestyrelsesmedlem. Han er Vice President i VELUX A/S og skal hos Troldtekt især bidrage med brancheviden på det digitale felt.

Læs mere

Ud over erhvervsminister Simon Kollerup er Troldtekts direktør, Peer Leth, oplægsholder ved årets generalforsamling i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Han vil fortælle, hvordan vi arbejder med FN’s verdensmål som led i vores samlede CSR-fokus.

Læs mere

Vibeke Pedersen er ny teknisk chef hos Troldtekt A/S. Bag sig har hun over 25 års erfaring fra blandt andet Velux, Pressalit og Guldmann. Hun ser nu frem til at bygge videre på de innovative tiltag, som Troldtekt har søsat inden for især bæredygtighed, design og ventilation.

Læs mere

De originale akustiklofter fra Troldtekt A/S runder i år 85 år på markedet. Råvarerne er stadig træ og cement fra den danske natur – men med fordoblet fabrikskapacitet og en prisbelønnet designserie byder Troldtekt velkommen til ”nye tider”. Oplev designserien på BYGGERI i Fredericia.

Læs mere

Skoler til bevægelse. Indendørs rum med parkour og gadefodbold. En hel sportsby under ét tag. Sport og bevægelse anno 2020 foregår i nye rammer. Det er vigtigt, at faciliteterne er designet til fysisk aktivitet og støj – men stadig med sans for æstetikken. Læs mere i et nyt online-tema fra Troldtekt A/S.

Læs mere

SCHULBAU-messen 19.-20. februar sætter fokus på bæredygtigt byggeri af fremtidens skoler og institutioner. Oplev Troldtekt på stand 34 – og deltag i Experten Lab, hvor vi deler viden om sunde materialer i byggeriet.

Læs mere

Under debat ved Cradle to Cradle-kongres i Berlin deler Troldtekt sine erfaringer med at gå fra en produktcertificering til at bruge den internationale Cradle to Cradle-standard som ramme om virksomhedens strategi.

Læs mere

Troldtekt holder lukket mellem jul og nytår.
Vi ønsker alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår!

Læs mere

Det nybyggede Alnatura Arbeitswelt med Troldtekt akustiklofter er vinder af den tyske bæredygtighedspris inden for arkitektur.

Læs mere

Troldtekt® designløsninger er kåret som vinder af German Design Award 2020.

Læs mere

Dokumenteret bæredygtigt byggeri giver gevinster for miljø, brugere og bygherrer. I et online tema sætter Troldtekt A/S fokus på fordelene ved de bæredygtige bygningscertificeringer. Her er interviews med eksperter fra Henning Larsen Architects og Rambøll, inspiration fra bæredygtigt byggeri i Nordeuropa – og nyt om Troldtekts bidrag til de førende certificeringer.

Læs mere

Sunde materialer og en aktiv indsats for mere certificeret skov. Det er baggrunden for nomineringen af Troldtekt til livsstilsmagasinets ærespris for bedste initiativ.

Læs mere

Ole Tønning Villumsen er Troldtekts nye salgschef med ansvar for det danske marked. Han ser frem til at arbejde med et dansk produkt, som giver en bred vifte af muligheder. Selv har han over 25 års brancheerfaring – og i sit nye team en stærk bagkæde med de to tidligere salgschefer.

Læs mere

Troldtekt er med som oplægsholder, når konsulentfirmaet Vugge til Vugge Danmark holder learning session på Building Green København.

Læs mere

KANT arkitekter står bag renoveringen af skolen i København NV – med stor respekt for den oprindelige stil. Det har nu udløst prisen som Årets skolebyggeri 2019.

Læs mere

Produkter i den cirkulære økonomi er emnet, når Cradle to Cradle Products Innovation Institute inviterer til Design & Innovation Forum i Stockholm. Troldtekt er på programmet som gæst i en paneldebat.

Læs mere

I begyndelsen af oktober vælger en jury ’Årets Skolebyggeri 2019’ blandt fem nominerede projekter. Fire af dem er med akustikplader fra Troldtekt.

Læs mere

Troldtekt akustikløsninger indgår i verdens første C2C LAB i Berlin, der både er uddannelsescenter, NGO-kontor og ”levende laboratorium” for Cradle to Cradle-certificerede byggematerialer.

Læs mere

Lørdag den 14. september løber indsamlingsshowet ’Danmark planter træer’ over skærmen på TV2. For hver 20 kroner, som virksomheder og private donerer, bliver der plantet et ny træ i de danske Folkeskove.

Læs mere

Virksomheder og organisationer fra flere end 100 lande sætter spot på bæredygtigt byggeri i World Green Building Week, 23.-29. september. I Tyskland er fyrtårnet inden for bæredygtigt byggeri, DGNB, vært for ugen – med Troldtekt som partner.

Læs mere

Troldtekts nye serie af designløsninger, der giver arkitekter mulighed for at kombinere god akustik med karakterfulde udtryk, har vundet ICONIC Awards 2019. Den prestigefulde, tyske designpris bliver uddelt af German Design Council ved en ceremoni i München i oktober 2019.

Læs mere

Troldtekt A/S søger en teknisk chef med erfaring inden for teknisk dokumentation, mærknings- og certificeringsordninger. Sammen med et team på pt. 3 medarbejdere bliver hovedopgaverne at give vores produktudvikling et løft og sikre, at Troldtekts produktsortiment altid lever op til gældende krav på de 3 hjemmemarkeder: Danmark, Tyskland og Sverige. Rekrutteringsprocessen varetages af Hansen Toft.

Læs mere

Serien af Troldtekt® designløsninger er med i opløbet om den prestigefulde designpris, der uddeles af German Design Council.

Læs mere

I mange danske daginstitutioner er der for meget CO2 og for dårlig lyd. I nye institutioner har arkitekterne løst udfordringerne og skabt bedre rum til leg ved at sammentænke fleksibelt design, sunde materialer og ventilation. Læs interviews og se gode eksempler i et nyt online tema fra Troldtekt A/S.

Læs mere

Troldtekt indgår i et spændende projekt om big data i samarbejde med Aarhus Universitet og den belgiske virksomhed Pulse Labs. I denne uge holder Raquel Antunes Diniz, lean koordinator i Troldtekt A/S, oplæg om vores foreløbige udbytte af dataanalyse på konferencen IoT Week i Aarhus.

Læs mere