Ekstra kapacitet skal sikre dansk og international vækst. Bestyrelsesformand Nils Nygaard ser frem til åbningen af en ekstra produktionslinje til 180 millioner kroner i 2019.

Læs mere

Europas største udstilling af materialer til cirkulært byggeri er med på Dutch Design Week i Eindhoven (Holland). Her kan op mod 300.000 besøgende blandt andet opleve de danske Troldtekt akustikplader, som består af naturlige råvarer og er et oplagt valg i bæredygtige bygninger.

Læs mere

Lys, luft og god akustik skal bidrage til at bringe patienter ud af depression på Ny Psykiatri Bispebjerg. Sengestuerne bygges på principper om helende arkitektur, og til forsøgsstuen er der valgt Troldtekt lofter.

Læs mere

Bæredygtige boliger i Lisbjerg og Salling Rooftop blev præmieret ved en af de store begivenheder i arkitekturens kalenderår. Også Herning og Aalborg kommuner hædrer byggerier med Troldtekt.

Læs mere

Den 1. oktober åbner Tingbjergs nye kulturhus. Huset er tegnet af arkitektfirmaet COBE og byder overalt på god akustik med Troldtekt akustikplader.

Læs mere

Troldtekt A/S inviterer nu kreative design- og arkitekturstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2018. Igen i år er førstepræmien på 5.000 euro.

Læs mere

Circle House er 60 almene boliger, som bygges efter cirkulære principper. Den 28. september åbnes et demonstrationshus for at vise konceptet, der er verdens første af sin slags.

Læs mere

To medarbejdere hos Troldtekt har afsluttet og bestået uddannelsen som DGNB-konsulent. Dermed står vi nu endnu stærkere rustet til at rådgive om certificering af bæredygtigt byggeri.

Læs mere

I Ikasts nye bæredygtige multihus, Hjertet, bidrager Troldtekt akustiklofter med skjult ventilation til, at de mange forskellige aktiviteter kan foregå i rammer med god akustik og et sundt indeklima.

Læs mere

Det amerikanske magasin TIME har det genåbnede science center i København på deres liste over verdens 100 bedste steder. Troldtekt er med til at sikre en god akustik.

Læs mere

Arkitektur med sorte materialer kan skabe en særlig stemning af intimitet og nærvær. I et nyt Troldtekt tema kan du læse om, hvordan sorte lofter og materialer med tyngde nu vinder frem i indretningen.

Læs mere

Vestre Fjordpark i Aalborg, har vundet en Architizer A+Award og er shortlistet til en WAF Award. Træ og træbaserede produkter spiller en stor rolle i det nye anlæg, hvor mange bygninger har Troldtekt-lofter.

Læs mere

40 nye almene boliger på Fyn får driftsvenlige Troldtekt akustiklofter, der både sikrer god akustik og bidrager til projektets bæredygtighedscertificering. Boligorganisationen Civica er bygherre på de almene boliger, der er tegnet af ERIK Arkitekter. Boligerne opføres med minimal miljøbelastning og optimalt indeklima, og samtidig skal de valgte materialer og løsninger være robuste nok til, at den daglige drift glider så let som muligt.

Læs mere

Der er nu sat navn på de seks projekter, som er nomineret til RENOVER prisen 2018. Iblandt dem er to byggerier med Troldtekt.

Læs mere

Høreforeningens Ungdomsudvalg har sat spot på unge med høretab via en fotokonkurrence på Instagram, hvor unge viser deres hverdag som hørehæmmede. En af vinderne fik et restaurantbesøg sponsoreret af Troldtekt.

Læs mere

Dagplejemor Sascha og familien blev de heldige vindere af Troldtekts seneste konkurrence om et akustikloft. Hør hende fortælle, hvilken betydning det nye loft har haft for hverdagen i hjemmet i Sindal.

Læs mere

Troldtekt har netop modtaget FSC Danmarks trædiplom for vores politik om at anvende 100 procent FSC®-certificeret træ.

Læs mere

Den 16.-17. maj viser Troldtekt eksklusiv boligakustik frem i Forum i København, når vi for tredje år i træk er med til at inspirere arkitekter, indretningsarkitekter og andre branchefolk til Architect@work Copenhagen 2018.

Læs mere

Troldtekts 2017-rapport om samfundsansvarlige aktiviteter – CSR – kan nu downloades fra hjemmesiden. Rapporten er også indsendt til FN, idet årlig rapportering om CSR er en del af vores forpligtelser i henhold til FN's Global Compact, som vi tilsluttede os i 2010.

Læs mere

I nyt Troldtekt tema sætter vi fokus på de nyeste tendenser i private hjem og byder på masser af inspiration fra stilfulde, danske boliger. Design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg fortæller om, hvilke farver, mønstre og materialer, der vinder frem i de danske hjem. Og så tager vi på besøg hos Julia Kleine, der deler sin skarpe sans for design og finurlige detaljer med over 10.000 følgere på Instagram.

Læs mere

Europas største udstilling af materialer, som er designet til cirkulært byggeri, rejser nu videre til byggerimessen Building Holland i Amsterdam. Troldtekt akustikplader er udvalgt til Reversible Experience Modules, som blandt andet også har lagt turen forbi ecobuild i London.

Læs mere

Få den nyeste viden om DGNB, når Building Green slår dørene op den 18.-19. april 2018. Troldtekt står klar med opdateret dokumentation for akustiklofternes bidrag til en DGNB-certificering.

Læs mere

Troldtekt lancerer eksklusiv boligakustik og nye designløsninger på BYGGERI´18. Oplev for første gang Troldtekt® contrast - en raffineret nyhed til boligejere, der holder af smukke linjer og god akustik.

Læs mere

Raffineret nyhed til private boliger: Troldtekt contrast - eksklusiv boligakustik. Med Troldtekt contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og smuk kontrasteffekt fra elegante trælister.

Læs mere

En række nye multikulturhuse har i de senere år set dagens lys. I både storbyer og landsbyer fungerer husene som uformelle mødesteder for lokalsamfundet, og ifølge eksperterne kan vi kun forvente endnu flere. Det stiller store krav til arkitekter og bygningskonstruktører. Det kan du læse mere om i dette nye Troldtekt tema, der også byder på en visuel rundtur til en række af landets nye multikulturhuse.

Læs mere

For andet år i træk er Restaurant Domestic i Aarhus belønnet med en stjerne i Michelin-guiden. Restauranten har fundet opskriften på succes, og her er både gastronomi og akustik i topklasse.

Læs mere

De første 33 boliger i Realdania-projektet Ringkøbing K bliver med lofter fra Troldtekt A/S. Ifølge bygherren Frifeldt lå valget lige for, da Troldtekt er et robust naturprodukt, som sikrer god akustik.

Læs mere

Troldtekt har øget andelen af FSC-certificeret træ og kan nu levere produkter med certifikatet ’FSC 100%’. Samtidig udfaser Troldtekt PEFC-certificering og vil fremover have fuldt fokus på FSC.

Læs mere

I samarbejde med Rambøll har vi dokumenteret, hvordan Troldtekt akustikløsninger bidrager til en DGNB-certificering af bæredygtigt byggeri.

Læs mere
15-12-2017

Julen 2017

Troldtekt holder lukket mellem jul og nytår.
Vi ønsker alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår!

Læs mere

Vi har haft besøg af trendekspert Mads Arlien-Søborg, som har hjulpet os med at finde en vinder af konkurrencen om et Troldtekt loft. Valget faldt på Sascha og Lasse fra Sindal. Stort tillykke!

Læs mere

Hvordan kan arkitektur bidrage til det sociale arbejde? Og kan den rette indretning af et psykiatrisk hospital minimere brugen af tvang? I nyt Troldtekt tema får du eksperternes bud på svarene.

Læs mere

Claus Juhlin er ny it- og økonomichef hos Troldtekt, som leverer akustikløsninger til alle typer arkitektur. I 2018 vil han være med til at lede virksomheden gennem en fabriksudvidelse for 170 millioner kroner. Han kan desuden trække på sin erfaring, når Troldtekt vokser internationalt.

Læs mere

ZENI Arkitekter har med Troldtekt lofter og speciallavede bafler haft stort fokus på god akustik i indretningen af FlowFactory. Bygningen er en del af VUC SYD og vinder af Årets Skolebyggeri 2017.

Læs mere

Toldtekt er Danmarks bedste bygningskomponent. Det står klart, efter Troldtekts direktør, Peer Leth, onsdag 1/11 modtog Bygningskomponentprisen 2017.

Læs mere

I nyt tema fra Troldtekt kan du læse om en ny analyse, hvor Teknologisk Institut anslår, hvor meget CO2 Troldtekt optager på 10 år. Bliv også klogere på, hvordan Troldtekt kan bidrage til en DGNB-certificering og træd ind i cirklen på Building Green i Forum.

Læs mere

Troldtekt er en af partnerne i projektet Circle House, som er verdens første almene boligbyggeri, bygget efter cirkulære principper. Projektet udstilles blandt andet på Building Green i Forum.

Læs mere