I 2019 kan de første gæster indlogere sig på det nye DGNB-certificerede hotel i Aarhus. Troldtekt leverer cirka 1.200 m2 sortmalede akustiklofter, der bidrager positivt til bæredygtighedscertificeringen.

Læs mere

Det DGNB-certificerede Lisbjerg Bakke opført af bæredygtige materialer, herunder Troldtekt, har netop vundet prisen som Årets Byggeri.

Læs mere

Torvehallen i Ry modtog en af de fire priser, da Skanderborg Kommune uddelte kommunens årlige arkitekturpriser.

Læs mere

I Hvalsø nær Roskilde ligger 16 boliger i den bæredygtige forening Frikøbing. Et af husene er opført med inspiration fra Det Biologiske Hus i Middelfart – og med naturlige akustiklofter fra Troldtekt.

Læs mere

Vestre Fjordpark i Aalborg og det psykiatriske hospital i Vejle opnåede hædrende omtaler ved verdens største uddeling af arkitekturpriser, WAN Awards. I begge projekter er valgt Troldtekt akustik.

Læs mere

Havnebade i Aarhus og København, nye svømmehaller i flere byer, en fjordpark i Aalborg – og et muligt verdensbad under opsejling i Aarhus Vest. Nye badeanlæg skyller ind over landet i disse år, for det er populært at bruge vandet til både elitesport, leg og wellness. I nyt tema sætter Troldtekt fokus på arkitektoniske udfordringer og muligheder i de nye anlæg.

Læs mere

I 2018 ville Danmarks mest berømte arkitekt, Jørn Utzon, være fyldt 100 år. Det er samtidig 10-års-jubilæum for Utzon Center i Aalborg, som markerer året under titlen Utzon100.

Læs mere

Troldtekts akustikloft med skjult ventilation er blandt vinderne af den prestigefulde German Design Award 2019.

Læs mere

Der er brugt milliarder af kroner på at energirenovere danske skoler, men de fleste elever møder stadig ind til dårlig luftkvalitet. Blandt de mulige løsninger er det prisvindende ventilationsloft fra Troldtekt A/S. I et nyt online tema sætter Troldtekt fokus på skolernes indeklima.

Læs mere

Ekstra kapacitet skal sikre dansk og international vækst. Bestyrelsesformand Nils Nygaard ser frem til åbningen af en ekstra produktionslinje til 180 millioner kroner i 2019.

Læs mere

Europas største udstilling af materialer til cirkulært byggeri er med på Dutch Design Week i Eindhoven (Holland). Her kan op mod 300.000 besøgende blandt andet opleve de danske Troldtekt akustikplader, som består af naturlige råvarer og er et oplagt valg i bæredygtige bygninger.

Læs mere

Lys, luft og god akustik skal bidrage til at bringe patienter ud af depression på Ny Psykiatri Bispebjerg. Sengestuerne bygges på principper om helende arkitektur, og til forsøgsstuen er der valgt Troldtekt lofter.

Læs mere

Bæredygtige boliger i Lisbjerg og Salling Rooftop blev præmieret ved en af de store begivenheder i arkitekturens kalenderår. Også Herning og Aalborg kommuner hædrer byggerier med Troldtekt.

Læs mere

Den 1. oktober åbner Tingbjergs nye kulturhus. Huset er tegnet af arkitektfirmaet COBE og byder overalt på god akustik med Troldtekt akustikplader.

Læs mere

Troldtekt A/S inviterer nu kreative design- og arkitekturstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2018. Igen i år er førstepræmien på 5.000 euro.

Læs mere

Circle House er 60 almene boliger, som bygges efter cirkulære principper. Den 28. september åbnes et demonstrationshus for at vise konceptet, der er verdens første af sin slags.

Læs mere

To medarbejdere hos Troldtekt har afsluttet og bestået uddannelsen som DGNB-konsulent. Dermed står vi nu endnu stærkere rustet til at rådgive om certificering af bæredygtigt byggeri.

Læs mere

I Ikasts nye bæredygtige multihus, Hjertet, bidrager Troldtekt akustiklofter med skjult ventilation til, at de mange forskellige aktiviteter kan foregå i rammer med god akustik og et sundt indeklima.

Læs mere

Det amerikanske magasin TIME har det genåbnede science center i København på deres liste over verdens 100 bedste steder. Troldtekt er med til at sikre en god akustik.

Læs mere

Arkitektur med sorte materialer kan skabe en særlig stemning af intimitet og nærvær. I et nyt Troldtekt tema kan du læse om, hvordan sorte lofter og materialer med tyngde nu vinder frem i indretningen.

Læs mere

Vestre Fjordpark i Aalborg, har vundet en Architizer A+Award og er shortlistet til en WAF Award. Træ og træbaserede produkter spiller en stor rolle i det nye anlæg, hvor mange bygninger har Troldtekt-lofter.

Læs mere

40 nye almene boliger på Fyn får driftsvenlige Troldtekt akustiklofter, der både sikrer god akustik og bidrager til projektets bæredygtighedscertificering. Boligorganisationen Civica er bygherre på de almene boliger, der er tegnet af ERIK Arkitekter. Boligerne opføres med minimal miljøbelastning og optimalt indeklima, og samtidig skal de valgte materialer og løsninger være robuste nok til, at den daglige drift glider så let som muligt.

Læs mere

Der er nu sat navn på de seks projekter, som er nomineret til RENOVER prisen 2018. Iblandt dem er to byggerier med Troldtekt.

Læs mere

Høreforeningens Ungdomsudvalg har sat spot på unge med høretab via en fotokonkurrence på Instagram, hvor unge viser deres hverdag som hørehæmmede. En af vinderne fik et restaurantbesøg sponsoreret af Troldtekt.

Læs mere

Dagplejemor Sascha og familien blev de heldige vindere af Troldtekts seneste konkurrence om et akustikloft. Hør hende fortælle, hvilken betydning det nye loft har haft for hverdagen i hjemmet i Sindal.

Læs mere

Troldtekt har netop modtaget FSC Danmarks trædiplom for vores politik om at anvende 100 procent FSC®-certificeret træ.

Læs mere

Den 16.-17. maj viser Troldtekt eksklusiv boligakustik frem i Forum i København, når vi for tredje år i træk er med til at inspirere arkitekter, indretningsarkitekter og andre branchefolk til Architect@work Copenhagen 2018.

Læs mere

Troldtekts 2017-rapport om samfundsansvarlige aktiviteter – CSR – kan nu downloades fra hjemmesiden. Rapporten er også indsendt til FN, idet årlig rapportering om CSR er en del af vores forpligtelser i henhold til FN's Global Compact, som vi tilsluttede os i 2010.

Læs mere

I nyt Troldtekt tema sætter vi fokus på de nyeste tendenser i private hjem og byder på masser af inspiration fra stilfulde, danske boliger. Design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg fortæller om, hvilke farver, mønstre og materialer, der vinder frem i de danske hjem. Og så tager vi på besøg hos Julia Kleine, der deler sin skarpe sans for design og finurlige detaljer med over 10.000 følgere på Instagram.

Læs mere

Europas største udstilling af materialer, som er designet til cirkulært byggeri, rejser nu videre til byggerimessen Building Holland i Amsterdam. Troldtekt akustikplader er udvalgt til Reversible Experience Modules, som blandt andet også har lagt turen forbi ecobuild i London.

Læs mere

Få den nyeste viden om DGNB, når Building Green slår dørene op den 18.-19. april 2018. Troldtekt står klar med opdateret dokumentation for akustiklofternes bidrag til en DGNB-certificering.

Læs mere

Troldtekt lancerer eksklusiv boligakustik og nye designløsninger på BYGGERI´18. Oplev for første gang Troldtekt® contrast - en raffineret nyhed til boligejere, der holder af smukke linjer og god akustik.

Læs mere

Raffineret nyhed til private boliger: Troldtekt contrast - eksklusiv boligakustik. Med Troldtekt contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og smuk kontrasteffekt fra elegante trælister.

Læs mere

En række nye multikulturhuse har i de senere år set dagens lys. I både storbyer og landsbyer fungerer husene som uformelle mødesteder for lokalsamfundet, og ifølge eksperterne kan vi kun forvente endnu flere. Det stiller store krav til arkitekter og bygningskonstruktører. Det kan du læse mere om i dette nye Troldtekt tema, der også byder på en visuel rundtur til en række af landets nye multikulturhuse.

Læs mere

For andet år i træk er Restaurant Domestic i Aarhus belønnet med en stjerne i Michelin-guiden. Restauranten har fundet opskriften på succes, og her er både gastronomi og akustik i topklasse.

Læs mere

De første 33 boliger i Realdania-projektet Ringkøbing K bliver med lofter fra Troldtekt A/S. Ifølge bygherren Frifeldt lå valget lige for, da Troldtekt er et robust naturprodukt, som sikrer god akustik.

Læs mere

Troldtekt har øget andelen af FSC-certificeret træ og kan nu levere produkter med certifikatet ’FSC 100%’. Samtidig udfaser Troldtekt PEFC-certificering og vil fremover have fuldt fokus på FSC.

Læs mere

I samarbejde med Rambøll har vi dokumenteret, hvordan Troldtekt akustikløsninger bidrager til en DGNB-certificering af bæredygtigt byggeri.

Læs mere