Troldtekt er med som oplægsholder, når konsulentfirmaet Vugge til Vugge Danmark holder learning session på Building Green København.

Læs mere

KANT arkitekter står bag renoveringen af skolen i København NV – med stor respekt for den oprindelige stil. Det har nu udløst prisen som Årets skolebyggeri 2019.

Læs mere

Produkter i den cirkulære økonomi er emnet, når Cradle to Cradle Products Innovation Institute inviterer til Design & Innovation Forum i Stockholm. Troldtekt er med på programmet som gæst i en paneldebat.

Læs mere

I begyndelsen af oktober vælger en jury ’Årets Skolebyggeri 2019’ blandt fem nominerede projekter. Fire af dem er med akustikplader fra Troldtekt.

Læs mere

Troldtekt akustikløsninger indgår i verdens første C2C LAB i Berlin, der både er uddannelsescenter, NGO-kontor og ”levende laboratorium” for Cradle to Cradle-certificerede byggematerialer.

Læs mere

Lørdag den 14. september løber indsamlingsshowet ’Danmark planter træer’ over skærmen på TV2. For hver 20 kroner, som virksomheder og private donerer, bliver der plantet et ny træ i de danske Folkeskove.

Læs mere

Virksomheder og organisationer fra flere end 100 lande sætter spot på bæredygtigt byggeri i World Green Building Week, 23.-29. september. I Tyskland er fyrtårnet inden for bæredygtigt byggeri, DGNB, vært for ugen – med Troldtekt som partner.

Læs mere

Troldtekts nye serie af designløsninger, der giver arkitekter mulighed for at kombinere god akustik med karakterfulde udtryk, har vundet ICONIC Awards 2019. Den prestigefulde, tyske designpris bliver uddelt af German Design Council ved en ceremoni i München i oktober 2019.

Læs mere

Troldtekt A/S søger en teknisk chef med erfaring inden for teknisk dokumentation, mærknings- og certificeringsordninger. Sammen med et team på pt. 3 medarbejdere bliver hovedopgaverne at give vores produktudvikling et løft og sikre, at Troldtekts produktsortiment altid lever op til gældende krav på de 3 hjemmemarkeder: Danmark, Tyskland og Sverige. Rekrutteringsprocessen varetages af Hansen Toft.

Læs mere

Serien af Troldtekt® designløsninger er med i opløbet om den prestigefulde designpris, der uddeles af German Design Council.

Læs mere

I mange danske daginstitutioner er der for meget CO2 og for dårlig lyd. I nye institutioner har arkitekterne løst udfordringerne og skabt bedre rum til leg ved at sammentænke fleksibelt design, sunde materialer og ventilation. Læs interviews og se gode eksempler i et nyt online tema fra Troldtekt A/S.

Læs mere

Troldtekt indgår i et spændende projekt om big data i samarbejde med Aarhus Universitet og den belgiske virksomhed Pulse Labs. I denne uge holder Raquel Antunes Diniz, lean koordinator i Troldtekt A/S, oplæg om vores foreløbige udbytte af dataanalyse på konferencen IoT Week i Aarhus.

Læs mere

Troldtekt har indgået samarbejde med den svenske grønne tænketank Fores i Stockholm. I en ny film fortæller adm. direktør Mattias Goldmann, hvordan Troldtekt akustiklofter og -vægge understøtter tænketankens filosofi.

Læs mere

Sammen med holdet bag SCHULBAU-messerne var Troldtekt i denne uge vært for en arkitekturrejse til Aarhus for 27 tyske arkitekter, skoleledere og andre beslutningstagere inden for skolebyggeri.

Læs mere

Troldtekt A/S søger en logistikchef, der med solid erfaring indenfor ledelse, produktionsplanlægning og logistik kan varetage ansvaret for et logistikteam på seks medarbejdere samt optimere flow og systemer igennem hele forsyningskæden fra salg til levering. Rekrutteringsprocessen varetages af Hansen Toft.

Læs mere

Efter et planlagt formandsskifte er Kurt Bering Sørensen ny mand i spidsen for Troldtekts bestyrelse. Han lægger vægt på at fastholde virksomhedens positive udvikling med innovation og vækst – også internationalt. Bag sig har han 28 års erfaring som adm. direktør i VELFAC A/S og DOVISTA A/S.

Læs mere

Kornladen på Engestofte Gods er rammen om debatter, talks og workshops, når Madens Folkemøde bliver afviklet for første gang 10. og 11. maj 2019. Troldtekt har sponseret akustikplader til fleksible støjskærme, der skal sikre god akustik i de områder af bygningen, hvor der ikke er akustiklofter.

Læs mere

Med en ny serie af designløsninger får arkitekter en spændende mulighed for at kombinere god akustik fra Troldtekt træbeton med karakterfulde udtryk. I et online tema giver Troldtekt A/S ordet til arkitekten bag de nye designløsninger – og viser, hvordan de er anvendt i smukke bygninger.

Læs mere

Ny designlinje giver arkitekter spændende muligheder for at kombinere god akustik fra Troldtekt træbeton med en række karakterfulde og skalerbare udtryk. Kom helt tæt på de ti nye designløsninger.

Læs mere

Troldtekt A/S har indsendt CSR-rapport for 2018 til FN. Rapporteringen sker som et led i Troldtekts tilslutning til det frivillige, globale initiativ for samfundsansvar, FN Global Compact.

Læs mere

Hvidovre Sundhedscenter er nomineret til Årets sundhedsbyggeri 2018. Centret er ombygget med fokus på sundt indeklima og indrettet med Troldtekt lofter og Troldtekt ventilation.

Læs mere

Troldtekts veldokumenterede fokus på bæredygtigt byggeri har udløst en fornem plads i det tyske DGNB-hovedkontor i Stuttgart.

Læs mere

Organisationen Sveriges Museer har kåret Skissernas Museum i Lund som Årets Museum 2019. I sin bedømmelse fremhæver juryen blandt andet bæredygtighed i bygningen.

Læs mere

Troldtekt contrast – eksklusiv boligakustik er finalist til Danish Design Award 2019, og du kan være med til at stemme på akustikløsningen som vinder af "People's Choice".

Læs mere

I tæt parløb med FSC Danmark deltager Troldtekt hen over foråret i tiltag, der skal gøre opmærksom på behovet for flere FSC-certificerede skove i Danmark. Det første af tiltagene er ’FSC Ugen 2019’.

Læs mere

Juryen ved Danmarks nationale designpris har valgt Troldtekt contrast – eksklusiv boligakustik som finalist i kategorien Feel good.

Læs mere

Træ er et sundt, elegant og fleksibelt naturmateriale, som gør en positiv forskel for CO2-regnskabet. Så hvad skal der til, før træ for alvor slår rødder i byggeriet? I et nyt online tema sætter Troldtekt A/S fokus på fordelene ved træbyggeri – og nogle af de barrierer, der kan være for at bygge mere i træ.

Læs mere

I sommer bød vi hos Troldtekt velkommen til vores første døve kollega. Patrick Mikkelsen begyndte i jobtræning i produktionen, og i september 2018 blev forløbet byttet ud med en fast fuldtidsstilling. På trods af sin manglende hørelse indgår Patrick på lige fod med sine øvrige kolleger.

Læs mere

Troldtekt A/S har netop åbnet en ny produktionslinje ved siden af den eksisterende i den danske by Troldhede.

Læs mere

Troldtekt lancerer i foråret 2019 en ny designlinje til dig, der ønsker at give lofter og vægge i arkitekturen et eksklusivt udtryk. Allerede nu kan du se flere eksempler på de nye design, som gør det muligt at skabe dine egne skalerbare mønstre og rytmer i dine projekter.

Læs mere

Troldtekt contrast – eksklusiv boligakustik er shortlistet til Danish Design Award i kategorien Feel good.

Læs mere

Troldtekt A/S fordobler nu produktionen af akustikplader med en ny, energieffektiv produktionslinje, som åbner ved siden af den eksisterende i Troldhede.
Finansminister Kristian Jensen og borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune Hans Østergaard indvier fabrikken officielt mandag den 25. februar.

Læs mere

1. marts 2019 åbner Architectum – Storkøbenhavns nye inspirationshus inden for byggeriet. Her kan besøgende opleve en fast Troldtekt stand. Troldtekt åbner desuden nyt showroom i Aarhus.

Læs mere

Troldtekt A/S fejrer uddelingen af de nordiske Michelin-stjerner i Aarhus med en guide til restauranter, hvor der er god akustik på menuen.

Læs mere

Troldtekts veldokumenterede fokus på bæredygtigt byggeri var meget synligt på den netop afholdte messe BAU 2019 i München.
På BAU-messen, der er verdens førende inden for arkitektur og materialer, deltog Troldtekt som kooperationspartner med DGNB – det tyske selskab for bæredygtigt byggeri.

Læs mere

København topper rejseguiden Lonely Planets liste over byer, der er et besøg værd i 2019. Et højt gastronomisk niveau og spændende arkitektur hører med til begrundelsen. I et nyt tema med interviews og reportager har Troldtekt A/S fokus på netop de to elementer i Danmarks hovedstad.

Læs mere

Den 14.-19. januar afholdes BAU 2019 i München - verdens førende messe for arkitektur, materialer og systemer. Troldtekt deltager som ”DGNB Kooperationspartner” på stand C2.303.

Læs mere

Med projektet ’Coral’ er Enrique Villamuelas og Rita Lancho Moreno fra arkitektskolen ETSAM i Madrid vindere af Troldtekt Award 2018.I idékonkurrencen har studerende fra hele verden gentænkt de danske Troldtekt akustikplader.


Juryen valgte vinderen blandt 53 kreative forslag – og sendte en specialpris til Sverige.

Læs mere
17-12-2018

Julen 2018

Troldtekt holder lukket mellem jul og nytår.
Vi ønsker alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår!

Læs mere

Det DGNB-certificerede Lisbjerg Bakke opført af bæredygtige materialer, herunder Troldtekt, har netop vundet prisen som Årets Byggeri.

Læs mere

Torvehallen i Ry modtog en af de fire priser, da Skanderborg Kommune uddelte kommunens årlige arkitekturpriser.

Læs mere

I Hvalsø nær Roskilde ligger 16 boliger i den bæredygtige forening Frikøbing. Et af husene er opført med inspiration fra Det Biologiske Hus i Middelfart – og med naturlige akustiklofter fra Troldtekt.

Læs mere

Hos Troldtekt oplever vi en positiv udvikling med solid vækst - også internationalt. Lige nu søger vi derfor en Eksportkoordinator til teamet på vores hovedkontor i Tranbjerg. Dine arbejdsopgaver vil blive interne salgs- og supportrelaterede opgaver for primært det tyske marked. Derudover vil du få kontakt til nogle af vores øvrige internationale samarbejdspartnere.

Læs mere

Vestre Fjordpark i Aalborg og det psykiatriske hospital i Vejle opnåede hædrende omtaler ved verdens største uddeling af arkitekturpriser, WAN Awards. I begge projekter er valgt Troldtekt akustik.

Læs mere

Havnebade i Aarhus og København, nye svømmehaller i flere byer, en fjordpark i Aalborg – og et muligt verdensbad under opsejling i Aarhus Vest. Nye badeanlæg skyller ind over landet i disse år, for det er populært at bruge vandet til både elitesport, leg og wellness. I nyt tema sætter Troldtekt fokus på arkitektoniske udfordringer og muligheder i de nye anlæg.

Læs mere

I 2018 ville Danmarks mest berømte arkitekt, Jørn Utzon, være fyldt 100 år. Det er samtidig 10-års-jubilæum for Utzon Center i Aalborg, som markerer året under titlen Utzon100.

Læs mere

Troldtekts akustikloft med skjult ventilation er blandt vinderne af den prestigefulde German Design Award 2019.

Læs mere

Der er brugt milliarder af kroner på at energirenovere danske skoler, men de fleste elever møder stadig ind til dårlig luftkvalitet. Blandt de mulige løsninger er det prisvindende ventilationsloft fra Troldtekt A/S. I et nyt online tema sætter Troldtekt fokus på skolernes indeklima.

Læs mere

Ekstra kapacitet skal sikre dansk og international vækst. Bestyrelsesformand Nils Nygaard ser frem til åbningen af en ekstra produktionslinje til 180 millioner kroner i 2019.

Læs mere

Europas største udstilling af materialer til cirkulært byggeri er med på Dutch Design Week i Eindhoven (Holland). Her kan op mod 300.000 besøgende blandt andet opleve de danske Troldtekt akustikplader, som består af naturlige råvarer og er et oplagt valg i bæredygtige bygninger.

Læs mere