Europas største udstilling af materialer, som er designet til cirkulært byggeri, rejser nu videre til byggerimessen Building Holland i Amsterdam. Troldtekt akustikplader er udvalgt til Reversible Experience Modules, som blandt andet også har lagt turen forbi ecobuild i London.

Læs mere

Få den nyeste viden om DGNB, når Building Green slår dørene op den 18.-19. april 2018. Troldtekt står klar med opdateret dokumentation for akustiklofternes bidrag til en DGNB-certificering.

Læs mere

Troldtekt lancerer eksklusiv boligakustik og nye designløsninger på BYGGERI´18. Oplev for første gang Troldtekt® contrast - en raffineret nyhed til boligejere, der holder af smukke linjer og god akustik.

Læs mere

Raffineret nyhed til private boliger: Troldtekt contrast - eksklusiv boligakustik. Med Troldtekt contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og smuk kontrasteffekt fra elegante trælister.

Læs mere

En række nye multikulturhuse har i de senere år set dagens lys. I både storbyer og landsbyer fungerer husene som uformelle mødesteder for lokalsamfundet, og ifølge eksperterne kan vi kun forvente endnu flere. Det stiller store krav til arkitekter og bygningskonstruktører. Det kan du læse mere om i dette nye Troldtekt tema, der også byder på en visuel rundtur til en række af landets nye multikulturhuse.

Læs mere

For andet år i træk er Restaurant Domestic i Aarhus belønnet med en stjerne i Michelin-guiden. Restauranten har fundet opskriften på succes, og her er både gastronomi og akustik i topklasse.

Læs mere

De første 33 boliger i Realdania-projektet Ringkøbing K bliver med lofter fra Troldtekt A/S. Ifølge bygherren Frifeldt lå valget lige for, da Troldtekt er et robust naturprodukt, som sikrer god akustik.

Læs mere

Troldtekt har øget andelen af FSC-certificeret træ og kan nu levere produkter med certifikatet ’FSC 100%’. Samtidig udfaser Troldtekt PEFC-certificering og vil fremover have fuldt fokus på FSC.

Læs mere

I samarbejde med Rambøll har vi dokumenteret, hvordan Troldtekt akustikløsninger bidrager til en DGNB-certificering af bæredygtigt byggeri.

Læs mere
15-12-2017

Julen 2017

Troldtekt holder lukket mellem jul og nytår.
Vi ønsker alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår!

Læs mere

Vi har haft besøg af trendekspert Mads Arlien-Søborg, som har hjulpet os med at finde en vinder af konkurrencen om et Troldtekt loft. Valget faldt på Sascha og Lasse fra Sindal. Stort tillykke!

Læs mere

Hvordan kan arkitektur bidrage til det sociale arbejde? Og kan den rette indretning af et psykiatrisk hospital minimere brugen af tvang? I nyt Troldtekt tema får du eksperternes bud på svarene.

Læs mere

Claus Juhlin er ny it- og økonomichef hos Troldtekt, som leverer akustikløsninger til alle typer arkitektur. I 2018 vil han være med til at lede virksomheden gennem en fabriksudvidelse for 170 millioner kroner. Han kan desuden trække på sin erfaring, når Troldtekt vokser internationalt.

Læs mere

ZENI Arkitekter har med Troldtekt lofter og speciallavede bafler haft stort fokus på god akustik i indretningen af FlowFactory. Bygningen er en del af VUC SYD og vinder af Årets Skolebyggeri 2017.

Læs mere

Toldtekt er Danmarks bedste bygningskomponent. Det står klart, efter Troldtekts direktør, Peer Leth, onsdag 1/11 modtog Bygningskomponentprisen 2017.

Læs mere

I nyt tema fra Troldtekt kan du læse om en ny analyse, hvor Teknologisk Institut anslår, hvor meget CO2 Troldtekt optager på 10 år. Bliv også klogere på, hvordan Troldtekt kan bidrage til en DGNB-certificering og træd ind i cirklen på Building Green i Forum.

Læs mere

Troldtekt er en af partnerne i projektet Circle House, som er verdens første almene boligbyggeri, bygget efter cirkulære principper. Projektet udstilles blandt andet på Building Green i Forum.

Læs mere

Troldtekt står klar med bæredygtige tiltag på årets Building Green i Forum. Oplev Troldtekt ventilationslofter og hør om Troldtekt akustiklofters bidrag til en DGNB-certificering på stand 72.

Læs mere

TV-vært og trendforsker Mads Arlien-Søborg opfordrer dig til at vise os, hvorfor du har brug for bedre akustik i dit hjem. Se her, hvordan du deltager i konkurrencen om et Troldtekt loft til en værdi af 25.000 kroner.

Læs mere

De næsten 100 millioner europæiske skolebørn bruger cirka 70 procent af skoletiden indendørs. Derfor er det et problem, at luften er tung i alt for mange klasselokaler. Et godt ventilationssystem er løsningen.

Læs mere

Manglende ventilation er den primære årsag til, at indeklimaet på de fleste danske skoler er alarmerende dårligt, viser en analyse fra DTU. Andre skoler har fundet løsningen med energieffektiv loftsventilation, der kombinerer frisk luft og god akustik. Elever i Vallensbæk løftede deres resultater med ti procent i lokaler med Troldtekt ventilation.

Læs mere

Transformationen af den gamle Nørre Vium Skole, også kaldet ’Landsbyen i Skolen’, er vinder af RENOVER Prisen 2017. Prisen blev uddelt torsdag den 31. august ved en fest på GAME Streetmekka i København V.

Læs mere

Europas øjne er rettet mod Aarhus, som er europæisk kulturhovedstad 2017. Det giver et godt udstillingsvindue for den aarhusianske arkitektur, som blandt andet markerer året med biennalen Rising Architecture Week.

Læs mere

Torsdag den 31. august modtager Danmarks bedste renovering en fornem hæder i form af RENOVER prisen 2017

Læs mere

Ressourceforbruget i byggeriet kan reduceres ved at vælge sunde materialer med lang levetid og omdanne eksisterende bygninger til nye formål. Materialers levetid vejer tungt, og transformation og bæredygtigt byggeri er i fokus som aldrig før. I nyt Troldtekt tema kigger vi nærmere på at transformere med omtanke.

Læs mere

Årets ELFORSK Pris går til en systemløsning, der via naturlig køling og diffus loftsventilation giver store energibesparelser og høj komfort

Læs mere

Millioninvesteringer i produktionen sikrer bedre udnyttelse af energi og materialer hos Troldtekt A/S. Et nyt maleranlæg har reduceret spildet af maling med over 70 procent, mens energiforbruget per produceret akustikplade er faldet med 17 procent på et år.

Læs mere

Københavns Kommune har præmieret syv særligt smukke byggerier, som bidrager positivt til byen. To af de præmierede byggerier har Troldtekt akustiklofter.

Læs mere

Forskere fra Aalborg Universitet har dokumenteret, at akustiklofter med lavtryksventilation giver store energibesparelser og høj komfort.

Læs mere

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) har den 8. maj besøgt Troldtekt A/S i Troldhede. Troldtekts direktør Peer Leth luftede sin bekymring for, at bæredygtigt dansk nåletræ bliver en mangelvare i fremtiden. Det kan ramme både klimaet og arbejdspladser i træindustrien.

Læs mere

Mandag den 8. maj besøger miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) Troldtekt A/S i Troldhede.

Læs mere

Frederiksberg Kommune er i færd med at opføre Danmarks første DGNB-certificerede skolebygning. Troldtekt leverer cirka 1.000 m2 akustiklofter, som bidrager konkret til DGNB-certificeringen.

Læs mere

Troldtekts jyske relationer har fået en ny samarbejdspartner i form af 49-årige Bente Rasmussen Therkildsen, der i marts tiltrådte som ny projektkonsulent for Jylland.

Læs mere