Nyt showroom byder på god akustik og elegant design

I showroomet på vores hovedkontor i det sydlige Aarhus kan arkitekter og andre professionelle fagfolk opleve elegante akustikløsninger. Her er et bredt udvalg af Troldtekts sortiment udstillet på lofter og vægge.

Oplev blandt andet de forskellige strukturer og farver – og gå på opdagelse i vores serie af Troldtekt® designløsninger, som giver stor arkitektonisk frihed.

Designserien har vundet en ICONIC Award 2019 og en German Design Award 2020 samt været i finalen ved Danish Design Award 2020 og DETAIL Product Award 2020..

Showroom med Troldtekt akustikløsninger i Tranbjerg ved Aarhus

Eksklusiv boligakustik med smukke egetræslister, skalerbare akustiklofter med repetitive mønstre, elegante flader med karakterfulde kombinationer af farver og unikt design. Der er nok at opleve for gæster i det inspirerende showroom, som er en del af Troldtekts domicil i Aarhus.

Her er der mulighed for med egne øjne og ører at opleve de klassiske akustikløsninger i forskellige strukturer og farver – og ikke mindst en serie af unikke designløsninger, som gør det muligt at give lofter og vægge et særligt udtryk. Også det prisbelønnede akustikloft med integreret ventilation er en del af showroomet.

Læs mere om Troldtekt ventilation >

Viser den store variation
Troldtekt afholder løbende arrangementer i showroomet, hvor vi byder især arkitekter indenfor. 

– Vi glæder os over at kunne vise arkitekterne en verden af fleksible akustikløsninger samlet på ét sted. Vi har lagt mange ressourcer i både design og udførelse af showroomet, hvor det er vigtigt for os at vise den store variation i vores løsninger. Her er loft- og vægdesign, som passer ind i alt fra skoler og kontorer til restauranter, kulturhuse og eksklusive boliger, fortæller Peer Leth, adm. direktør i Troldtekt A/S.  

Troldtekt projektkonsulent Bente Rasmussen Therkildsen

Book besøg i Aarhus

Arkitekter:
Hvis du er arkitekt og interesseret i at besøge vores showroom på Sletvej 2A, 8310 Tranbjerg J., er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Bente Rasmussen Therkildsen på brt@troldtekt.dk eller 2773 6700.

Andre besøgende:
Øvrige interesserede, der ønsker at booke et besøg i vores showroom, kan kontakte vores salgsafdeling på salg@troldtekt.dk eller 8747 8100.

Troldtekt showroom Aarhus