Stem på Troldtekt® v-line som ’Design Favorit 2023’

Troldtekts nye designløsninger med diskrete v-spor i overfladen er blandt de nominerede til Bo Bedre og Boligmagasinets ’Design Favoritter 2023’. Afstemningen er åben for alle – og der er lækre præmier på spil.

19.03.2023

Med akustikplader af typen Troldtekt v-line får boligejere en karakterfuld loftsflade, som effektivt absorberer lyd og sikrer god akustik i hjemmet. Nu er designløsningen i spil til at blive kåret som en af Bo Bedre og Boligmagasinets ’Designfavoritter 2023’.

Med kåringen sætter de to førende boligmagasiner fokus på design i hjemmet – på tværs af kategorier. Troldtekt v-line er nomineret i kategorien ’Renovering’. Blandt alle indstillede produkter har en jury med repræsentanter fra magasinerne udvalgt de nominerede.

Du kan være med til at vælge vinderne i hver kategori ved at stemme på din designfavorit fra mandag den 20. marts og fire uger frem. Der er præmier på højkant blandt alle, som deltager i afstemningen.  

 

Gå til online-afstemningen her

Et roligt udtryk

Troldtekt v-line fås i to varianter: Troldtekt v-line 1way og Troldtekt v-line 2way. Begge er med diskrete v-spor fræset i overfladen. Hver plade har enten ti eller seks spor med ens afstande imellem sporene.

Med 1way får du et roligt udtryk med lange, gennemgående linjer, som man også kender fra listelofter. Når du vælger 2way, bliver de langsgående spor brudt af tværgående spor, hvor pladernes ender mødes. En hvid eller lys variant af 2way giver et karakterfuldt mønster, som træder tydeligt frem i rummet.

Ligesom de øvrige Troldtekt træbetonprodukter har Troldtekt v-line i natur og malet i standardfarver opnået en guldcertificering efter det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle.

Valgt til elegante renoveringer

Troldtekt v-line er siden lanceringen i foråret 2022 blevet et populært valg til boliger – og ikke mindst renoveringer. Løsningen er blandt andet valgt til:

Troldtekt akustiklofter i privatbolig
  • 1960’er-villaen Fladbrohus, hvor akustiklofterne er med til at give en god akustik i alle husets rum og understrege rummenes flydende sammenhæng.

I november 2022 blev Troldtekt v-line kåret som en af ’Årets Boligfavoritter 2022’ hos boligmediet idényt.dk.