Her på siden får du inspiration til akustikløsninger med Troldtekt.

Du kan se cases fra byggerier med Troldtekt akustikløsninger og film om akustikløsninger, bæredygtighed og indeklima. Og så har du mulighed for at downloade inspirationsmagasiner med rundture i blandt andet private hjem, restauranter, skoler og kontorer.

Troldtekt har hjulpet mange organisationer og virksomheder igennem tiden med at finde den helt perfekte akustikløsning til den enkelte organisation. Lad dig her på siden inspirere af vores tidligere akustikløsninger. Troldtekt har produceret en kort introduktionsfilm omkring akustik du kan se her.

God fornøjelse.

Referencer af akustikløsninger

Kig ind i galleriet og se de flotte referencebilleder fra en række forskellige byggerier verden over. Deres fællesnævner er, at flot arkitektur og god akustik går op i en højere enhed.

Læs også de mange cases, hvor bygherrer og arkitekter fortæller om deres erfaringer og resultater med Troldtekts akustikløsninger.

Troldtekts referencesektion indeholder inspirerende referencebilleder fra en lang række internationale byggerier, hvor flot arkitektur og god akustik går op i en højere enhed

Bestil online inspirations-magasin af Troldtekts akustikløsninger

Troldtekts nye inspirationsmagasin byder indenfor i 18 skønne, nordiske hjem, hvor arkitektur og god akustik går op i en højere enhed.

Bestil pdf-udgave af magasinet og få masser af ny inspiration til god akustik i hjemmet.

Gå til bestilling >

Film

Se en række film om emner som akustik, bæredygtighed og indeklima.

Hør f.eks. familier fortælle om akustikken i deres hjem, før og efter de valgte Troldtekt. Troldtekts akustikløsning ved brug af akustikpladerne plus gav familien en meget roligere hverdag og et mere hyggeligt hjem takket være den støjdæmpende effekt akustikløsninger fra Troldtekt har.

Se også interviews med arkitekt Mikkel Frost og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg.

Eller tag på en tur rundt i Troldtekts moderne produktion, hvis du vil se, hvordan vores akustikløsninger bliver til.

 

Inspirationshæfter

Find inspiration i udvalget af Troldtekt akustikløsninger i Troldtekt brochurer.

Nyeste skud på stammen er vores internationale inspirationsmagasin; et engelsksproget magasin, der byder på en række forskellige projekter med Troldtekt akustikløsninger. Disse spænder fra prisbelønnede uddannelsesinstitutioner til Googles europæiske hovedkvarter, der byder på nogle af de mest ekstraordinære indretningsløsninger, man kan tænke sig.

Vi hjælper dig med at få et overblik over akustikken i dit lokale. Til at hjælpe dig med at dette har vi bygget en akustikberegner. I akustikberegneren indsætter du blot dine data for dit lokale - mål og materialevalg og så får du generet en overskuelig rapport. Du kan læse mere om akustikberegneren her.

 

Læs mere om  Troldtekts akustikløsninger i Troldtekts inspirationshæfte

Teksturer

Ved at downloade zip-filen får du adgang til to mapper indeholdende teksturfiler og alphamaps, som frit kan anvendes til visualiseringer.

Teksturfilerne dækker et udvalg af de mest brugte farver og strukturer til akustikløsninger. De enkelte filer har et format på 1600X1600 pixels.

I mappen med alphamaps finder du de mest brugte forbandter, udført med forskellige plademål. Disse filer har et format på 960X480 pixels, og svarer til en væg- eller loftsflade på 480X240cm.

Download Troldtekt-teksturer.

Troldtekt Textures and alphamaps