Her på siden får du inspiration til akustikløsninger med Troldtekt.

Du kan se cases fra byggerier med Troldtekt løsninger og film om akustik, bæredygtighed og indeklima. Og så har du mulighed for at downloade inspirationsmagasiner med rundture i blandt andet private hjem, restauranter, skoler og kontorer.

God fornøjelse.

Referencer

Kig ind i galleriet og se de flotte referencebilleder fra en række forskellige byggerier verden over. Deres fællesnævner er, at flot arkitektur og god akustik går op i en højere enhed.

Læs også de mange cases, hvor bygherrer og arkitekter fortæller om deres erfaringer og resultater med Troldtekt.

Troldtekt, References

Film

Se en række film om emner som akustik, bæredygtighed og indeklima.

Hør f.eks. familier fortæller om akustikken i deres hjem, før og efter de valgte Troldtekt.

Se også interviews med arkitekt Mikkel Frost og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg.

Eller tag på en tur rundt i Troldtekts moderne produktion, hvis du vil se, hvordan vores akustikløsninger bliver til.

Inspirationshæfter

Find inspiration i udvalget af Troldtekt brochurer.

Nyeste skud på stammen er vores internationale inspirationsmagasin; et engelsksproget magasin, der byder på en række forskellige projekter med Troldtekt akustikløsninger. Disse spænder fra prisbelønnede uddannelsesinstitutioner til Googles europæiske hovedkvarter, der byder på nogle af de mest ekstraordinære indretningsløsninger, man kan tænke sig.

 

Magazines

Teksturer

Ved at downloade zip-filen får du adgang til to mapper indeholdende teksturfiler og alphamaps, som frit kan anvendes til visualiseringer.

Teksturfilerne dækker et udvalg af de mest brugte farver og strukturer. De enkelte filer har et format på 1600X1600 pixels.

I mappen med alphamaps finder du de mest brugte forbandter, udført med forskellige plademål. Disse filer har et format på 960X480 pixels, og svarer til en væg- eller loftsflade på 480X240cm.

Download Troldtekt-teksturer.

Troldtekt Textures and alphamaps