Danske tegnestuer fremhæves blandt verdens bedste

Det New York-baserede arkitektmedie Architizer har for fjerde år udgivet årets ’A+ list’ over verdens 196 bedste arkitektfirmaer. Her optræder blandt andet fire danske tegnestuer, som i forbindelse med deres plads på listen får fremhævet projekter med Troldtekt akustikløsninger.

28.11.2022

Selvom Danmark er et lille land, formår flere danske tegnestuer at markere sig på verdensscenen. Arkitektmediet og -databasen Architizers er netop udkommet med deres ’A+ list’, som er en årlig opsummering af hvert arkitektfirma, der vandt en A+Award eller A+Firm Award i den foregående sæson. Formålet med listen er at inspirere til spændende projekter i hele verden.

På årets A+liste er blandt andet fremhævet fire danske tegnestuer, som alle står bag en række spændende projekter med Troldtekt akustikløsninger.

Vilhelm Lauritzen Architects

Vilhelm Lauritzen modtog Architizers pris som de offentlige stemmers vinder inden for kategorierne ’arkitektur og læring’ samt ’hospitaler og sundhedsbyggeri’. Derfor er tegnestuen også på Architizers A+ liste over verdens bedste arkitektfirmaer.

Architizer fremhæver udvalgte af tegnestuens projekter, herunder to med Troldtekt akustikløsninger:

  • Læringscentret LIFE Campus i Kgs. Lyngby
  • Kontorfællesskabet KB32, hvor Poul Schmidt/Kammeradvokaten har til huse. Projektet blev kåret til Årets Kontorbyggeri 2022 af Nohrcon.

COBE Architects

Arkitektfirmaet Cobe modtog Architizers pris som de offentlige stemmers vinder i kategorien ’transport og infrastruktur’. Derfor er de også med på A+listen. Blandt de fremhævede projekter, hvor Troldtekt indgår, er:

CEBRA architecture

Tegnestuen modtog en A+Award af Architizers i kategorien ‘Urban and Masterplan’. Blandt de fremhævede projekter med en Troldtekt akustikløsning er:

Christensen og Co. Architects

Christensen og Co. modtog Architizers pris som vinder af de offentlige stemmer i kategorien ’Community Centers’ og er derfor også med på A+listen.

Her fremhæver Architizer fire projekter, hvor Troldtekt indgår:

 

Se hele Architizers A+liste