Struktur & farver

Strukturer

Den karakteristiske Troldtekt struktur bestemmes af træuldens bredde, og Troldtekt fås i extrem fin, ultrafin, fin og grov struktur.

Troldtekt akustikplader fås i flere standardfarver og fire strukturer fra extrem fin til grov

Farver

Troldtekt kan leveres enten som rene naturplader eller som malede plader. De består af træuld blandet med enten hvid eller grå cement, og blandingen giver de to varianter lys natur og grå natur.

Du kan i princippet få malet Troldtekt i alle farver. Det er vigtigt at være opmærksom på, at nuancen kan svinge alt efter, om det er lyse eller grå basisplader, der får malebehandlingen. Farven hvid 101 får eksempelvis en varmere glød, når der males på lyse basisplader. Til Troldtekt malet i sort, grå eller anden mørk farve anbefaler vi altid grå basisplader – altså plader, der er bundet med grå cement – så farven dækker bedre.

Troldtekt akustik i lys natur er stadig den mest efterspurgte plade, men malede Troldtekt plader – specielt hvidmalede – vinder stadig større indpas. Troldtekt pladerne bliver sprøjtemalet med vandbaseret maling i vores moderne maleranlæg på fabrikken i Troldhede. Malerdysserne sprøjter maling ind fra tre sider, så farven bliver ensartet og dækker godt. Du kan også selv male et Troldtekt loft med en langhåret malerulle eller med en håndsprøjte. Vær dog opmærksom på, at Troldtekt pladernes åbne struktur gør det svært at få malingen til at dække lige så godt, som den gør på de sprøjtemalede plader fra fabrikkens anlæg.

Til Troldtekt plader i specialfarver kan du få leveret ekstra maling, så du kan duppe skruerne med samme farve.

Troldtekts produktgenerator giver hurtigt overblik over alle tilgængelige sammensætninger af Troldtekts akustikprodukter.

Produktkonfigurator

Med Troldtekts produktkonfigurator kan du nemt danne dig et hurtigt overblik over alle de sammensætninger af Troldtekts produkter, der er tilgængelige.

Vi har indsat et valg mellem bygningstype Privat og Erhverv og med ganske få klik kan du i generatoren specificere dine ønsker.

Vælger du bygningstype Erhverv, har du desuden mulighed for at hente en dynamisk genereret bygningsdelsbeskrivelse i bips-format samt specifik autocad-tegning for det valgte produkt. Du kan også downloade en zip-fil med Troldtekt teksturer og alpha-maps samt hente BIM-objekter i Revit-format.

Inspiration

Få inspiration til akustikløsninger med Troldtekt. Under inspiration kan du finde fotos af en bred vifte af reference-projekter med Troldtekt - både i lys og grå natur og i mange andre farver.

Inspiration til akustikløsninger med Troldtekt træbetonplader