Tema: Inspiration til private boliger

I hjemmet tilbringer vi det meste af vores tid – måske også en del af arbejdstiden. Det er her, vi er sammen med dem, der betyder mest for os. Hvor vi lader op, hvor børnene vokser op, hvor livet leves. 

Her på temasiden kan du læse, hvordan du i private hjem kan forene et sundt indeklima med god akustik og elegant design i private hjem. Se, hvor stor forskel det kan gøre for den akustiske komfort at vælge de rigtige materialer til boligen.

På temasiden kan du desuden opleve nybyggede og renoverede boliger, hvor arkitekter og bygherrer har tænkt over detaljerne.

Sådan indretter du boligen ud fra designerens principper

Designer og arkitekt Bruno Jakobsen arbejder altid ud fra tre gennemgående designprincipper, uanset hvilke projekter det handler om. Få designerens tips til indretning, og lad dig inspirere af hans karakteristiske design.

Skal du vælge designloft? Få arkitektens anbefalinger

Er du til et let, nordisk udtryk med diskrete linjer? Eller vil du krydre med mere markante strejf? Et Troldtekt designloft sikrer både optimal akustik og karakter i dit hjem. Få anbefalinger til den rette akustikløsning fra arkitekten bag serien af Troldtekt designløsninger.

Troldtekt bidrager til en verden i bedre balance

I mere end et årti har Troldtekt arbejdet strategisk med bæredygtighed – både i forretningen og produkterne. Det har resulteret i en række konkrete tiltag og certificeringer, som er din garanti for et dokumenteret bæredygtigt loft.

Flere artikler i temaet om private boliger

Magasin: Bliv inspireret til at forene god akustik og karakterfuldt design

Skal du bygge nyt eller renovere? Så er der inspiration at hente i det nye magasin "Troldtekt i private boliger - karakterfulde hjem med god akustik".

Her får du over 100 sider med fotos og reportager fra en bred vifte af karakterfulde hjem. Læs også tendensartikler og ekspertinterviews - og få viden om design, bæredygtigt byggeri og god akustik.

Troldtekt - Vilhelm Lauritzen

Med og uden Troldtekt: Så stor forskel gør det i boligen

Vil du undgå rumklang i hjemmet og lyde, der kastes rundt? Det handler kort sagt om at forkorte rummets efterklangstid. Se eksempler på, hvor stor forskel det gør for akustikken, om boligen er med eller uden et Troldtekt akustikloft.

Showrooms: Oplev Troldtekt i København, Aarhus og Middelfart

Nu kan du gå på opdagelse i det brede udvalg af Troldtekt akustikløsninger flere stedet i landet. Besøg et af vores tre showrooms i København, Aarhus og Middelfart.

Vælg et designloft med diskrete spor til hjemmet

Troldtekt har lanceret to nye varianter i serien af karakterfulde designløsninger: Troldtekt® v-line 1way og 2way. Begge har diskrete v-spor fræset i overfladen, og da løsningerne er baseret på de klassiske Troldtekt akustikplader, fås de til en konkurrencedygtig pris.

En markant forvandling af familien Bojes nye hus

Et nybygget hus er ingen garanti for god akustik. Det måtte familien Boje sande, da de flyttede ind i deres hus i Solbjerg. Der skulle nye Troldtekt akustiklofter til, før huset endelig begyndte at føles som et hjem.

Designer Søren Vester har ført den gamle præstegård ind i en ny tidsalder

I sit hjem i Thiese tester Søren Vester de gode designidéer i forbindelse med sin løbende renovering. Senest har han fået monteret et akustikloft af typen Troldtekt v-line med plader baseret på den nye cementtype FUTURECEMTM.

Kendt fra Instagram: Har valgt Troldtekt til familiens nye hjem

Matilde Trobeck, der deler indhold om livsstil og bolig med sine cirka 88.000 følgere på Instagram, har været på besøg i Troldtekts showroom i København. Sammen med sin mand har hun valgt Troldtekt v-line til det kommende hjem i Nordsjælland - og du kan følge byggeriet online.

Troldtekts designserie er ”årets løsning” til boligbyggeri

Ved forlaget Callweys awardshow "Wohnbauten Des Jahres 2022" i München har Troldtekts serie af designløsninger vundet prisen som Årets løsning.

Dokumenteret bæredygtige boliger vinder frem

Syd for Odense ligger Lensmarken, som er de første almene boliger på Fyn med en DGNB-certificering. På Midtermolen i Nyborg styrer 62 eksklusive boliger også mod certificering. Det samme gør en nyopført villa i Grenaa.

De tre projekter kan varsle en tid, hvor flere boligejere vil have papir på, at de bor i en bæredygtig bolig.

Vi byder mørket og roen indenfor

Sort og andre mørke farver er kommet for at blive - og hvor de tidligere kom til udtryk i mindre detaljer, vinder både mørke gulve og sorte lofter nu frem. De dunkle nuancer skaber en særlig fornemmelse af ro og intimitet.

Hjemmet bliver mere personligt og farverigt

Den stilrene nordiske indretning bliver stadig oftere krydret med varmere elementer udefra, siger design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg.

Målet er at skabe mere personlige hjem, der kan stimulere nærvær og afspejle de mennesker, der bor der.

Troldtekt akustiklofter i privatbolig

Se billederne: Iværksætteren Matilde Trobecks nybyggede hus er med Troldtekt

Matilde Trobeck, der deler indhold om livsstil og bolig med sine cirka 105.000 følgere på Instagram, har sammen med sin mand opført drømmeboligen nord for København. Nu står huset klar, og i hjertet af det hele har parret valgt Troldtekt v-line, som tilfører god akustik og et elegant design.

Referencer med private boliger

Se flere aktuelle temaer

Se også vores andre aktuelle temaer, hvor vi sætter fokus på trends og tendenser inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.