TEMA: Inspiration til private boliger

Troldtekt tema: Ny inspiration til private boliger

Hjemmet er rammen om vores liv. Derfor er det også vigtigt, hvordan det påvirker vores helbred og komfort. Er luften ren eller fuld af skadelige stoffer? Kan vi have gæster, uden at akustikken giver os hovedpine? Matcher designet vores ønsker?

Her på temasiden kan du læse, hvordan du forener bæredygtighed, et sundt indeklima og elegant design i private hjem. Oplev en række danske hjem, hvor der er tænkt over detaljerne: Nyopførte villaer i eksklusive materialer, penthouselejligheder, almene boliger i en grøn landsby, en elegant husbåd – og mange flere.

Fælles for boligerne er, at de har Troldtekt akustiklofter. Og dermed også, at karakterfuldt design, god akustik, et sundt indeklima og dokumenteret bæredygtighed går op i en højere enhed.

Dokumenteret bæredygtige boliger vinder frem

Syd for Odense ligger Lensmarken, som er de første almene boliger på Fyn med en DGNB-certificering. På Midtermolen i Nyborg styrer 62 eksklusive boliger også mod certificering. Det samme gør en nyopført villa i Grenaa.

De tre projekter kan varsle en tid, hvor flere boligejere vil have papir på, at de bor i en bæredygtig bolig.

>> Mere om DGNB-certificerede boliger

Inspiration til private boliger

Det naturlige loft gør en mærkbar forskel

Vi opholder os mange timer i vores hjem. Derfor skal indeklimaet bidrage til vores velbefindende. Et Troldtekt akustikloft er et dokumenteret sundt valg, som kan gøre en positiv forskel i den moderne bolig – og bidrage til en grønnere fremtid.

>> Mere om det bæredygtige indeklima

God akustik og sundt indeklima i hjemmet med akustiklofter fra Troldtekt

Vi byder mørket og roen indenfor

Sort og andre mørke farver er kommet for at blive – og hvor de tidligere kom til udtryk i mindre detaljer, vinder både mørke gulve og sorte lofter nu frem. De dunkle nuancer skaber en særlig fornemmelse af ro og intimitet.

>> Læs interviewet, hvor trendforsker Rikke Skytte fortæller om tendensen, og få inspiration fra tre boliger med sorte lofter

Vi byder mørket og roen indenfor

Skab god akustik med et karakterfuldt design

Når du vælger Troldtekt designløsninger, kan du kombinere god akustik og et sundt indeklima med karakterfulde udtryk.

Skab dine egne mønstre og rytmer i designet af den private bolig.

>> Se hvordan

Skab god akustik med et karakterfuldt design

Magasin: Få ny inspiration til private hjem

I et nyt inspirationsmagasin fra Troldtekt kan du tage med på besøg i en række danske hjem, hvor god akustik, et sundt indeklima og karakterfuldt design spiller elegant sammen.

Bliv inspireret af nyopførte villaer i eksklusive materialer, penthouselejligheder med udsigt, almene boliger i en grøn landsby, en elegant husbåd – og meget mere.

>> Download magasinet nu

Inspiration til private boliger

Lejlighed i Odense

Troldtekt Odense Soendergade 2th floor

Her er elementer inspireret af New Yorker-stilen i form af en fritlagt murstensvæg og lodrette, rå træbjælker fra gulv til loft.  Lofterne i samtlige rum er beklædt med hvide Troldtekt lofter for at sikre god akustik.

Se fotos, og læs mere

Bæredygtig bolig i København

Troldtekt Copenhagen South Harbour

I første række ud til vandet i Københavns Sydhavn ligger denne lille arkitektperle af et træhus. Valget af Troldtekt er i tråd med ejerparrets ønske om skabe en bæredygtig bolig.

Se fotos, og læs mere

Husbåden Zunshine Living

Troldtekt Zunshine Living

Båden er bygget i en minimalistisk, nordisk stil, der klæder det maritime, rå miljø. Troldtekt akustikloftet dæmper effektivt lyden og bidrager til et smukt interiør på de 103 indvendige kvadratmeter.

Se fotos, og læs mere

Eksklusiv boligakustik med Troldtekt® contrast

Troldtekt præsenterer nu en raffineret produktnyhed til designbevidste boligejere. Med Troldtekt contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og en smuk, enkel kontrasteffekt fra elegante trælister.

Her er den nye løsning >

Eksklusiv boligakustik med Troldtekt contrast - en raffineret loftsbeklædning, der kombinerer Troldtekt akustikplader og elegante trælister

Glimt fra Julias forunderlige verden

Instagrammer Julia Kleine har en skarp sans for finurlige detaljer, naturlige materialer og unikt nordisk design. Flere end 10.000 følgere kigger med på Instagram, når der er nyt fra Julias verden. Tag med på besøg i Julia Kleines stilfulde familiehjem.

Læs interview og se Julias designfavoritter >

Troldtekt Tema Privatboliger

Giv loftet en karakteristisk kant

Troldtekt har udvidet sit sortiment af kanter med den nye profil K0-U. Med sin rette kant og U-spor fremstår nyheden med en markeret, tilbagetrukket skyggekant. Udformningen danner et spor mellem pladerne og giver loftet et præcist, skarptskåret udtryk.

Se bolig med den nye kant >

Troldtekt Tema Privatboliger

Hjemmet bliver mere personligt og farverigt

Den stilrene nordiske indretning bliver stadig oftere krydret med varmere elementer udefra, siger design- og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg.

Målet er at skabe mere personlige hjem, der kan stimulere nærvær og afspejle de mennesker, der bor der.

Læs interviewet med Mads Arlien-Søborg >

Troldtekt, De nyeste tendenser i private hjem

En markant villa i landskabet

Troldtekt, Frame House

Frame House er tegnet i en stram arkitektur. De store glaspartier opbløder kontrasten mellem landskabet og den enkle, lineære arkitektur.

Se fotos og læs mere

Villa med naturens aftryk

Troldtekt, private home Klampenborg

En nyopført villa i Klampenborg er tegnet efter familiens ønsker, hvor der er lagt vægt på stoflighed og materialitet.

Se fotos og læs mere

Liebhavervilla med fjordudsigt

Troldtekt, Private home Kolding

Direkte ned til Kolding Fjord ligger Villa Bayview. Panoramavinduer sikrer et flot kig ud over naturen, og Troldtekt mellem de fritlagte bjælker bidrager til den indendørs ro.

Se fotos og læs mere

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter