TEMA: Kontor

Kontoret skal tænkes til den virtuelle verden

Digitale samarbejdsværktøjer og mobil teknologi ændrer kravene til indretningen af den moderne arbejdsplads.
 
Philip Tidd er ekspert i kontorindretning hos konsulentvirksomheden Gensler, der er førende inden for kollaborativt design. 14. april talte han om fremtidens kontorindretning på Nohr-Con konferencen i København. Få hans indsigt i, hvad der bliver det nye inden for kontormiljøer.

Troldtekt Vilhelm Lauritzen office theme

Ny vejledning: 5 tips til god lyd i kontorer

Det kan på alle måder betale sig at tænke akustikken med – både når man indretter fra scratch, og når man ombygger eksisterende kontorer.

Det er en af pointerne i en ny vejledning fra Branchearbejdsmiljørådet for Privat Kontor og Administration. Vejledningen er spækket med aktuel viden og inspiration til at gøre kontorlandskaberne fri for forstyrrende støj.

Troldtekt office themes

TED-talk: Byggeri skal også designes for ørerne

Arkitekter går mere op i, hvordan et byggeri ser ud, end hvordan det lyder. Og dårlig akustik er et stort problem for både helbred, produktivitet og vores sociale liv.

Det pointerer lydkonsulent Julian Treasure fra britiske The Sound Agency i en inspirerende TED-talk. Her giver han også eksempler på, hvad der skal til for at opnå bedre akustik.

Kontor

God akustik med et levende design

Akustikken har stor betydning for indeklimaet i det moderne kontor. Men for de fleste spiller æstetikken også en rolle.

Troldtekt tilbyder flere designløsninger, der gør det muligt for bygherrer og rådgivere at give de klassiske akustikplader et unikt og levende design.

Troldtekt, Globe Systems

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri leveret direkte til din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange om året, og hver udgave byder på et relevant tema, som foldes ud i artikler, fotos og video.

Troldtekt newsletter

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter