Troldtekt tema: Ny inspiration til private boliger

Hjemmet er rammen om vores liv. Derfor er det også vigtigt, hvordan den ramme påvirker vores helbred og komfort. Er luften ren eller fuld af skadelige stoffer? Kan vi grine og have gæster, uden at lyden giver os hovedpine? Matcher designet vores ønsker?

Den bæredygtige bygningscertificering DGNB finder vej til flere private hjem – og for at opnå DGNB-point er det vigtigt at tænke sunde materialer ind i designet.

Læs også, hvordan tendensen med mørke flader i hjemmet har bidt sig fast – og se, hvordan du med den prisbelønnede designserie fra Troldtekt kan kombinere god akustik med karakterfulde udtryk.

Hvis du vil have endnu mere aktuel inspiration, kan du downloade vores nye inspirationsmagasin med private boliger. 

Dokumenteret bæredygtige boliger vinder frem

Syd for Odense ligger Lensmarken, som er de første almene boliger på Fyn med en DGNB-certificering. På Midtermolen i Nyborg styrer 62 eksklusive boliger også mod certificering. Det samme gør en nyopført villa i Grenaa.

De tre projekter kan varsle en tid, hvor flere boligejere vil have papir på, at de bor i en bæredygtig bolig.

>> Mere om DGNB-certificerede boliger

Dokumenteret bæredygtige boliger vinder frem

Det naturlige loft gør en mærkbar forskel

Vi opholder os mange timer i vores hjem. Derfor skal indeklimaet bidrage til vores velbefindende. Et Troldtekt akustikloft er et dokumenteret sundt valg, som kan gøre en positiv forskel i den moderne bolig – og bidrage til en grønnere fremtid.

>> Mere om det bæredygtige indeklima

Det naturlige loft gør en mærkbar forskel

Skab god akustik med et karakterfuldt design

Når du vælger Troldtekt designløsninger, kan du kombinere god akustik og et sundt indeklima med karakterfulde udtryk.

Skab dine egne mønstre og rytmer i designet af den private bolig.

>> Se hvordan

Skab god akustik med et karakterfuldt design

Magasin: Få ny inspiration til private hjem

I et nyt inspirationsmagasin fra Troldtekt kan du tage med på besøg i en række danske hjem, hvor god akustik, et sundt indeklima og karakterfuldt design spiller elegant sammen.

Bliv inspireret af nyopførte villaer i eksklusive materialer, penthouselejligheder med udsigt, almene boliger i en grøn landsby, en elegant husbåd – og meget mere.

>> Download magasinet nu

Troldtekt Magasin: Få ny inspiration til private hjem

Lejlighed i Odense

Troldtekt TEMA: Ny inspiration til private boliger

Her er elementer inspireret af New Yorker-stilen i form af en fritlagt murstensvæg og lodrette, rå træbjælker fra gulv til loft.  Lofterne i samtlige rum er beklædt med hvide Troldtekt lofter for at sikre god akustik.

Se fotos, og læs mere

Bæredygtig bolig i København

Troldtekt TEMA: Ny inspiration til private boliger

I første række ud til vandet i Københavns Sydhavn ligger denne lille arkitektperle af et træhus. Valget af Troldtekt er i tråd med ejerparrets ønske om skabe en bæredygtig bolig.

Se fotos, og læs mere

Husbåden Zunshine Living

Troldtekt TEMA: Ny inspiration til private boliger

Båden er bygget i en minimalistisk, nordisk stil, der klæder det maritime, rå miljø. Troldtekt akustikloftet dæmper effektivt lyden og bidrager til et smukt interiør på de 103 indvendige kvadratmeter. 

Se fotos, og læs mere

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter